Creatie

Communiceren is geen kunstje, het is een vak. Wij verstaan ons vak – en wij verstaan jou. We hebben immers al jarenlang ervaring in het ontwikkelen van allerlei communicatie-uitingen. Tekstschrijven en conceptontwikkeling zijn onze specialismen, maar we doen veel meer. Daarvoor werken we nauw samen met professionals die specialist zijn op hun vakgebied.

Websites

Je website is vaak het eerste dat potentiële klanten van je zien. Daarom moet hij niet alleen aansluiten bij jouw wensen, maar vooral op die van je doelgroep. Uiteraard maken we graag pakkende webteksten voor je waarop je goed gevonden wordt in zoekmachines. Wil je een complete website? Dan zetten een heel concept voor je neer.

Mediaproducties

Door onze ervaring en ons organisatietalent worden we vaak gevraagd voor de coördinatie van mediaproducties. Met een gerust hart laten uitgeverijen aansturing, budgetbewaking en realisatie van tekst, fotografie, vormgeving, video en drukwerk aan ons over.

Magazines

Wij houden van bladen maken. Van persoonsbladen tot onze eigen Hoornse kunst- en cultuurglossy Hier in Hoorn. Ook maken we bedrijfspresentaties, jaarverslagen en promotiemagazines. Daarbij sturen we naast concept en inhoud desgewenst ook de vormgeving en fotografie aan. In print of online, intern ingezet of extern gericht.

Social media

Eigenlijk kun je niet om social media heen. Maar welke kanalen kies je? En hoe zorg je ervoor dat je inspanningen daadwerkelijk leiden tot een grotere betrokkenheid met je publiek? Wij zetten een gedegen strategie uit, richten de kanalen voor je in en zorgen desgewenst voor inhoud en beheer.

Tekstproducties

Wij zorgen ervoor dat teksten staan als een huis. Van een pakkende kerstkaart tot een interviewserie, van een online mailing tot een artikelenreeks, van websiteksten tot een jaarverslag, van een huis-aan-huiskrant tot social media postst. We doen research, interviewen, schrijven of redigeren bestaande teksten.

Livestreams

Voor (grotere) bijeenkomsten die in ‘het nieuwe normaal’ niet fysiek kunnen plaatsvinden, ontwikkelen wij een online alternatief van hoge kwaliteit. We maken een script, een draaiboek, regelen de locaties en weten welke technische partijen we bij welke opdracht kunnen inschakelen.