Allround

In de loop der jaren werkten wij voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers, die af en toe bijzondere vragen bij ons neerlegden. Voor hen ontwikkelden we met plezier een breed scala aan activiteiten die raakvlakken hadden met tekstproductie en het communicatievak. Tenslotte gaat het om het vertellen van het verhaal en het tot stand brengen van verbinding. Dat maakt ons all round en verrassend veelzijdig.

Taal- en schrijftrainingen

Via een prikkelende workshop leren we je communicatiemedewerkers, OR-leden of interne redactie van je personeelsblad alles over doelgroepgericht schrijven. Met do’s & don’ts, met tips & trics. Live of online, bijvoorbeeld via een webinar.

Aanbestedingen

Het schrijven van subsidie-aanvragen en openbare aanbestedingen is een vak apart. Wij hebben er ervaring mee en weten wat er nodig is om de kansen op toekenning te vergroten.

Evenementorganisatie

Of het er een Hoorns Boek & Bal moet komen, een zangevenement of een persbijeenkomst: wij draaien onze hand er niet voor om. Van concept tot uitnodigingen, van het uitzoeken van een geschikte locatie tot het boeken van gastsprekers of artiesten, wij regelen het.

Interim vervanging

Een hoofdredacteur met zwangerschapsverlof of een communicatieprofessional die met pensioen gaat? Wij kennen het klappen van de zweep en nemen op professionele wijze de honneurs waar.

Video-interviews

Iemand nodig die op professionele wijze een (belangrijke) gast kan interviewen voor een videoproductie en/of voor publiek? Wij lezen ons in, stemmen onze vragen vooraf met je af en leiden het interview op professionele wijze in goede banen. Desgewenst regelen we ook de video- en geluidsmensen.

Sollicitatieprocedures

Communicatiemedewerker aannemen? Wij ondersteunen organisaties geregeld bij de sollicatieprocedure: van het opstellen van de vacaturetekst, via selectie van reacties tot de gesprekken.