Irma van der Lubbe

Bekleedde diverse marketing- en pr-functies in het commerciële bedrijfsleven, maar wist al vroeg dat ze ‘iets voor zichzelf’ wilde gaan doen. Hakte in 1998 de knoop door en begon haar eigen pr-bureau. Ontdekte na een paar jaar dat ze schrijven toch een interessantere tak van sport vond, wat achteraf niet zo gek is voor iemand die eindexamen deed in zes talen en geschiedenis (overigens met een onvoldoende voor geschiedenis).

Combineerde haar schrijftalent met het doelgroepgerichte denken uit haar marketingervaring en ontwikkelde een passie voor content- en communicatiestrategie.

Was naast haar functie bij Vitamedia drie jaar voorzitter van Broodfonds Westfriesland en vier jaar lang trots organisator/initiator van het Hoornse zangevenement De Volgspot. Zingt al jaren bij discotrio Stuff like That en speelt basgitaar in een bluesband.

Marian Vleerlaag

Schreef en las al voordat ze naar school ging.

Werkte als projectleider in het sociaal cultureel werk vanuit haar kwaliteit als verbinder en organisator. Zoekt altijd door, concretiseerde haar passie schrijven daarom op de HBO-Tekstschrijven. Studeerde af met de formule en nulnummer van Seduce, lustblad voor vrouwen.

Schreef vanuit haar eigen tekst- en communicatiebureau voor publieks- en vaktijdschriften, ontwikkelde projectplannen, (personeels)bladen, communicatieplannen en bleek graag visietrajecten te leiden. Vindt dat de drijfveer van mens en organisatie bepalend is voor elke doeltreffende marketing- en communicatiestrategie.

Verbindt ondertussen ook door het organiseren van literaire festivals en andere stedelijke initiatieven. En aan haar tafel, waar ze haar liefde voor koken combineert met een goed verhaal.

Op zoek naar een bevlogen, betrokken en nieuwsgierig communicatiebureau?

Bel Irma van der Lubbe 06 - 53 89 53 16 of Marian Vleerlaag 06 - 48 45 64 08.