Met je handen in het haar?

Hik je al een tijdje tegen dat communicatieproject aan, maar kom je er maar niet aan toe? Terwijl het wel belangrijk voor jouw en/of jouw organisatie is dat het gedaan wordt? Irma pakt het graag voor je op, als tijdelijk zelfstandig werkend verlengstuk van jou en/of jouw afdeling.

Jouw project: geregeld!

Of het nu gaat om een mediaproductie (jaarverslag, personeelsmagazine), een evenement (persmeeting, medewerkersbijeenkomst), een marketingplan (positionering, productaanbod, verdienmodel) of een communicatiestrategie (online en offline): met haar brede en jarenlange ervaring brengt zij jouw project tot een succesvol einde.

Hoe werkt het?

Graag maakt Irma persoonlijk kennis met jou en jouw organisatie. In dit gesprek stelt ze gerichte vragen om helder te krijgen wat precies je behoeften zijn en wat je van haar verwacht.

Op basis van dit gesprek maakt ze een plan van aanpak, een planning en een projectbegroting.

Jij levert alle benodigde input en contactgegevens aan en Irma gaat zelfstandig aan de slag vanuit huis. Door haar kennis en ervaring vraagt ze weinig begeleiding van jou. Waar nodig benadert ze zelf de nodige aanvullende bronnen (uiteraard met jouw toestemming) of doet ze onderzoek.

Op momenten die voor jou belangrijk zijn (bijvoorbeeld vóór een vergadering) praat ze je bij over de status van het project.

Belangrijke keuze- of beslismomenten kondigt ze tijdig aan. Samen hakken jullie knopen door.

Moet je het project presenteren aan je leidinggevende of andere betrokkenen? Irma maakt een Powerpoint of een Prezi voor je, zodat je daar nauwelijks voorbereiding aan hebt.

Is het project afgerond? In een evaluatie geven we elkaar feedback op een positieve manier.

Wil jij dit?

Bel dan met Irma op 06-53895316 of mail naar irmavanderlubbe@vitamedia.nl.